Ungaria vrea să blocheze cea mai mare decizie luată de UE în cazul refugiaţilor

Postat la 08 aprilie 2016 336 afişări

Planul impus de Comisia Europeană privind distribuirea imigranţilor pe baza cotelor obligatorii trebuie blocat, pentru că este un atac deschis la adresa suveranităţii naţionale, a spus vineri premierul Unigariei, Viktor Orban, la postul public de radio, notează Cristina Andrei pentru Gândul.

Ungaria vrea să blocheze cea mai mare decizie luată de UE în cazul refugiaţilor

„Dacă nu ne vom opune propunerii cotelor obligatorii de imigranţi, atunci aceasta va fi acceptată, chiar dacă nu în Ungaria, atunci la Bruxelles, care ne spune alături de cine să trăim şi ce fel de formulă etnică va fi în ţară", a mai spus premierul ungar.

Viktor Orban a adăugat şi că doreşte să formeze o alianţă cu mai multe ţări europene în această privinţă şi că în perioada următoare va călătorii mult pentru a-i convinge pe şefii de stat să i se alăture.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungaria-vrea-sa-blocheze-cea-mai-mare-decizie-luata-de-ue-in-cazul-refugiatilor-15220678
15220678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.