Unde se duc banii publici: WC public la Huedin, de 120.000 de euro. Primarul oraşului: Este scump, dar arată bine

Postat la 08 mai 2019 190 afişări

Primăria oraşului Huedin, judeţul Cluj, a cheltuit peste 540.000 de lei (120.000 de euro) pentru un WC public amplasat în zona centrală, dotat cu opt cabine, cameră pentru schimbarea scutecelor bebeluşilor. Toaleta este accesibil[ şi persoanelor cu dizabilităţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unde se duc banii publici: WC public la Huedin, de 120.000 de euro. Primarul oraşului: Este scump, dar arată bine

Primarul oraşului Huedin, Mircea Moroşan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că investişia este necesară, precizând că WC-ul „este scump, dar arată bine”.

 

„Consiliul Local Huedin a aprobat anul trecut alocarea a 540.000 de lei (120.000 de euro – n.a.) pentru construirea unui WC public în centrul oraşului, care este o investiţie utilă şi extrem de necesară. Trebuia să o facem mai demult, dar nu am avut fonduri. Avem în zona centrală un monument istoric, o biserică maghiară, Reformată, unde vin zeci de autocare cu turişti, îmi era jenă că nu le-am putut oferi o toaletă civilizată. Noul WC public are 160 de metri pătraţi, este modern, are 5 cabine pentru femei şi 3 lavoare şi 3 cabine pentru bărbaţi, 3 pisoare şi 2 lavoare, de asemenea o încăpere pentru mamă şi copil, unde se pot schimba scutecele bebeluşilor. Toaleta este accesibilă şi persoanelor cu dizabilităţi. Este scumpă, într-adevăr, dar arată bine”, a spus Moroşan.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huedin,
public,
primar,
bani publici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.