Unde se construieşte cea mai înaltă clădire din România: nu este vorba de Bucureşti

Postat la 17 februarie 2017 310 afişări

La Timişoara încep, în această primăvară, lucrările la cea mai înaltă clădire din România, de 155 de metri şi care va fi realizată în cadrul proiectului multifuncţional Openville, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unde se construieşte cea mai înaltă clădire din România: nu este vorba de Bucureşti

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Iulius Mall Timişoara, compania Iulius începe în primăvară lucrările la trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 73.000 mp.

Printre acestea se numără şi cea mai înaltă clădire din România, de 155 de metri.

Clădirile vor fi realizate în cadrul proiectului multifuncţional Openville Timişoara, situat în apropierea Iulius Mall.

Cele trei imobile vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC) şi vor fi finalizate în cel mult un an şi jumătate.

În total, ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. O primă clădire a fost deja finalizată şi este închiriată integral, fiind inaugurată în luna ianuarie a acestui an, iar cea de-a doua va fi terminată în luna iunie. Cele două imobile au o suprafaţă de 31.000 mp.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.