Unde puteţi contacta Primăria Capitalei în caz de urgenţă sau dacă identificaţi persoane fără adăpost

Postat la 26 ianuarie 2014 34 afişări

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat în cadrul Comandamentului de Iarnă să se asigure pluguirea continuă a marilor artere, iar în marile intersecţii să se intervină, pe cât posibil, pentru ridicarea zăpezii acumulate.

Unde puteţi contacta Primăria Capitalei în caz de urgenţă sau dacă identificaţi persoane fără adăpost

"Arterele principale sunt practicabile în proportie de 100%, precum şi o parte din străzile secundare. Se impune însa continuarea intervenţiei pe străzile laterale. De asemenea, potrivit datelor din teren, intrările şi ieşirile din Bucureşti sunt curăţate. În continuare este necesar să asigurăm pluguirea continuă a marilor bulevarde, dar si intervenţia constantă în zona intrărilor şi ieşirilor din Capitală", a spus Oprescu.

În teren se aflau duminică 336 de utilaje şi 1.107 de operatori.

Primarul a cerut Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) şi Poliţiei Locale să continue programul de identificare şi adăpostire a oamenilor fără adăpost.

În centrele DGASMB sunt cazate 628 persoane, 116 la adăpostul de la Berceni, 21 la Viilor şi 491 la cel din Pallady. De asemenea, 3  echipe mobile ale DGASMB distribuie produse de primă necesitate pentru cei care refuză adăpostirea (paturi, haine, bocanci, geci groase) şi hrană caldă.

Cetăţenii pot contacta DGASMB la tel. 021.314.23.15, 021.780.45.42 sau prin e-mail dgas_mb@yahoo.co.uk în cazul în care identifică persoane fără adăpost care au nevoie de ajutor, spre a fi ajutaţi de echipele mobile sau preluaţi spre a fi adăpostiţi.

Primăria Capitalei a pus la dispozitia cetăţenilor un număr de telefon gratuit - Dispeceratul pentru Situaţii de Urgenţă: 0.800.800.868, la care se pot sesiza urgenţele 24 de ore din 24.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unde-puteti-contacta-primaria-capitalei-in-caz-de-urgenta-sau-daca-identificati-persoane-fara-adapost-11969031
11969031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.