Unde a deschis azi Carrefour un nou magazin

Autor: Ioana Mihai-Andrei, Ioana Matei Postat la 27 iulie 2017 323 afişări

Grupul Carrefour a deschis azi un nou supermarket. Astfel, reţeaua francezilor ajunge la 293 de magazine, dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 181 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin online şi 25 de spaţii Billa

Unde a deschis azi Carrefour un nou magazin

Cel mai nou supermarket a fost inaugurat în Târgu Frumos, judeţul Iaşi.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naţionale, conform comunicatului transmis de companie. Magazinul din Târgu Frumos are 7.600, o suprafaţă de 785 mp şi patru case de marcat.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viaţa de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii la preţuri echitabile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
deschidere,
magazin,
supermarket,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.