Un tânăr din Gabon, copleşit de aprecieri, după ce Celine Dion a distribuit un cover de-al lui - VIDEO

Postat la 29 iulie 2016 272 afişări

Un tânăr de 17 ani din Gabon, care a făcut un cover după piesa "The Power of Love", interpretată de Celine Dion, a declarat că este copleşit de urările şi aprecierile din mediul online primite după ce artista a distribuit pe pagina personală de Facebook filmuleţul în care acesta interpreta melodia.

Un tânăr din Gabon, copleşit de aprecieri, după ce Celine Dion a distribuit un cover de-al lui - VIDEO

Potrivit BBC, videoclipul cu Samuel cântând cunoscuta melodie "The Power of Love" în timp ce stătea pe nişte scări, în Libreville, a atras milioane de vizualizări pe reţeaua de socializare.

"Samuel, talentul tău este uriaş, la fel ca vocea ta. Sper să avem ocazia să ne întâlnim într-o zi", a scris Dion pe pagina personală de Facebook.

Melodia, ce aparţine de fapt artistei Jennifer Rush, a devenit un hit pentru Celine în 1993, când aceasta a făcut un cover după ea.

Filmarea cu Samuel a fost prima oară preluată de un blogger popular din Gabon, înainte ca Dion să o distribuie pe profilul ei, propulsând numărul de vizualizări către 2,5 milioane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distribuire,
gabon,
celine dion,
tanar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.