Un spectacol inedit de acrobaţie aeriană, Aeromania, are loc pe aerodromul Tuzla

Postat la 02 iulie 2016 89 afişări

Mii de turişti şi localnici sunt aşteptaţi, sâmbătă, să asiste pe aerodromul din Tuzla la un nou spectacol aviatic din seria „Aeromania”, care va include, pe lângă elemente de acrobaţie aeriană executate de piloţi de renume mondial, şi concerte, un târg de aviaţie, o expoziţie de aeronave.

Pasionaţii de adrenalină sunt aşteptaţi pe Aeroportul Tuzla, începând cu ora 14.00, la a 10-a ediţie Aeromania, un inedit spectacol de acrobaţie aeriană şi nu numai. Potrivit organizatorilor, ediţia cu numărul zece păstrează standardul cu care şi-a obişnuit publicul. Spectacolul din aer şi de la sol este asigurat de piloţi de acrobaţie de renume mondial, români şi străini, concerte de muzică live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epocă şi de fotografie, concursuri, food-court, spaţii de joacă pentru copii, dar şi noi atracţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SPECTACOL,
AVIOANE,
/actualitate/un-spectacol-inedit-de-acrobatie-aeriana-aeromania-are-loc-pe-aerodromul-tuzla-15514967
15514967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.