Un producător român pariază pe alimentele sănătoase şi vrea să ajungă la 1 milion de euro cu o nouă gamă de gustări bio

Autor: Andra Stroe Postat la 08 decembrie 2021 78 afişări

Un producător român pariază pe alimentele sănătoase şi vrea să ajungă la 1 milion de euro cu o nouă gamă de gustări bio

Pe fondul cererii tot mai crescute pentru produse sănătoase, brandul Republica BIO anunţă lansarea unei game proprii de gustări bio, Sănăţele, având în acest sens susţinerea partenerilor de retail printre care se numără Farmacia Tei, Bebe Tei, Remedia Vert şi, recent, lanţul de cafenele 5 to go.

Compania estimează că noua categorie de produse va genera în primul an de la lansare venituri de aproximativ 1 milion de euro.

„În ultimii doi ani alimentele sănătoase au devenit o necesitate. Românii sunt mult mai atenţi la ce mănâncă. Din fericire am înţeles cu toţii că, dacă alegem corect, ceea ce mâncăm ne poate face să ne simţim mai bine, să arătăm mai bine şi să fim mai sănătoşi. Românii vor alimente sănătoase la preţuri accesibile şi exact asta reprezintă Sănăţelele. Gustările constituie o nouă frontieră pentru brandul Republica BIO, iar viziunea noastră este de a aduce reţete sănătoase pentru cele mai frecvente obiceiuri de consum. În ultimii doi ani am studiat categoria şi am constatat că oamenii asociază snacking-ul cu produse mai puţin sănătoase” a declarat Ciprian Stancu, fondator Republica BIO.

Potrivit lui Radu Savopol, cofondator 5 to go, snacks-urile fac parte din categoriile care au înregistrat cele mai mari creşteri în perioada pandemiei. „Aşadar, vorbim despre un consum mai ridicat, însă acesta trebuie corelat cu faptul că România se află pe locul al doilea în UE la capitolul sedentarism.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alimente,
producator,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.