Un preot creştin vrea să elimine crucea şi alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniţi

Postat la 14 august 2016 332 afişări

Aberaţiile societăţii occidentale întrec orice imaginaţie, ca şi pretinsa toleranţă, care nu este decât o expresie a retardului cultural care macină vestul Europei. Astfel, descoperim cu stupoare că o femeie preot din Stockholm, Eva Brunne (lesbiană declarată), vrea să elimine cucea şi simbolurile creştine de pe biserica în care slujeşte (ea ştie pe cine!) pentru ca imigranţii musulmani să se simtă bineveniţi. Vorba aia, se ştie că mulţi musulamni se simt jigniţi de simbolurile creştine şi, prin urmare, este un gest creştinesc să îi faci să se simtă bine, chiar şi într-o biserică creştină.

Mai mult decât atât, aberaţia este dusă şi mai departe, marea preoteasă lesbiano-creştină declarând că intenţionează să semnaleze pe pereţii bisericii din interior chiar şi direcţia în care se află Mecca, probabil pentru ca bunii musulmani să nu îşi piardă orientarea în spaţiu şi să scape vreo înjurătură în lăcaşul sfânt.

 

Cititi mai multe pe www.cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
crestinism,
biserica,
eliminare,
preot,
musulmani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.