Un poliţist local reclamă că a fost BĂTUT de primar/ Edilul neagă acuzaţiile: Agentul e „cam certat cu munca”

Postat la 22 aprilie 2019 35 afişări

Un poliţist local din comuna Podenii Noi, judeţul Prahova, a reclamat că a fost bătut, luni, de primarul localităţii, Mihai Alionte, care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în sediul Primăriei. Edilul neagă acuzaţiile şi spune că poliţistul este „certat cu munca”,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un poliţist local reclamă că a fost BĂTUT de primar/ Edilul neagă acuzaţiile: Agentul e „cam certat cu munca”

Avocatul poliţistului local Laurenţiu Dobrogeanu, Mihaela Rădulescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este internat ala UPU Ploieşti şi că îşi va scoate certificat medico-legal şi va depune plângere pentru ultraj.

 

„Clientul meu a început serviciul vineri, după o perioadă de concediu medical, iar în momentul când s-a prezentat la Primărie nu a găsit condica de prezenţă, aceasta fiind pitită. La finalul programului nu i s-a pus condica la dispoziţie, iar primarul i-a spus că este absent nemotivat şi trebuie să îşi facă protecţia muncii. Domul Dobrogeanu a sunat la 112 şi a depus o plângere pentru abuz în serviciu împotriva primarului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politist,
primar,
bataie,
acuzatii,
cearta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.