Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou

Autor: Andra Stroe Postat la 22 aprilie 2019 48070 afişări

Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou

Cu toate că are o avere fabuloasă, care i-ar permite să dispună de orice regim de viaţă i-ar fi pe plac, Jack Dorsey, CEO-ul şi cofondatorul Twitter a ales o cale complet diferită de a-şi trăi viaţa, în comparaţie cu alţi milionari care cheltuiesc o avere pe petreceri şi alte obiceiuri costisitoare.  

Dorsey a dezvăluit modul în care manageriază stresul – el urmează o dietă strictă şi dar şi stil diferit de viaţă, cu ore de meditaţii şi exerciţii în fiecare zi. Singura masă zilnică pe care o ia este cina, între orele 18:00-21.00, însă în weekenduri nu mănâncă nimic, a renunţat complet la duşurile calde, preferând să facă o baie cu gheaţă, şi preferă să meargă pe jos pre birou, într-un efort de a-şi păstra mintea ascuţită. Cu toate că ar putea cu uşurinţă să angajeze antrenori de fitness de top, el nu are un antrenor personal şi nici nu merge la sală, ci are doar o serie de şapte exerciţii pe care le practică.

Antreprenorul în vârstă de 42 de ani, cu o avere de 5,4 miliarde de dolari, spune că această rutină îl ajută să simtă că zilele sunt mai lungi şi să stea mai focusat de-a lungul zilei, iar noaptea adoarme foarte repede, uneori în mai puţin de zece minute.

El mănâncă de obicei peşte, pui sau friptură, cu o salată sau alte legume şi fructe de pădure sau ciocolată neagră pentru desert, şi îşi suplimentează mesele doar cu multivitamine şi vitamina C. El povesteşte că prima dată când a încercat acest regim se simţea de parcă avea halucinaţii.

Dorsey nu are încă o parteneră, dar spune că vrea să aibă o familie la un moment dat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regim,
ceo,
twitter

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.