De la crescător de porci la vedetă pe internet: Cum a ajuns un tânăr de 24 de ani să câştige 3.000 de dolari pe lună

Postat la 24 aprilie 2019 514 afişări

De la crescător de porci la vedetă pe internet: Cum a ajuns un tânăr de 24 de ani să câştige 3.000 de dolari pe lună

Wu Nengji, cunoscut pe internet sub numele de Xiao Jiji ("micul norocos" în engleză) e un tânăr de 24 de ani care filmează clipuri de 2-3 minute pentru cei care îl urmăresc pe canalele sale de pe reţelele de socializare din China.

 

Clipurile sale prezintă scene de zi cu zi, fără a aborda subiecte legate de politică sau economie.

 

"Nu vreau să transmit un mesaj anume", a declarat Wu celor de la CNN. "Vreau doar să-i fac pe oameni să râdă după o zi lungă de muncă."

 

Wu Nengji a început să publice clipuri în urmă cu trei ani, după ce petrecuse o bună perioadă de timp în Beijing încercând să îşi găsească un loc de muncă. "Am încercat de toate, dar nu reuşeam să câştig suficienţi bani pentru a mă întreţine."

 

Prin urmare, s-a întors în satul său natal pentru a creşte porci. În acelaşi timp, a început să distribuie clipuri inspirate de viaţa lui.

 

Până acum, Wu a încărcat peste 2.000 de clipuri, adunând aproximativ 5,6 milioane de fani.

 

"Folosesc un singur telefon cu care filmez totul", a povestit Wu.

 

Popularitatea sa îi aduce şi o sumă consistentă, între 10.000 şi 20.000 de yuani pe lună, sau echivalentul a 1.500-3.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
tanar,
castigare,
porci,
vedete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.