Un parlamentar a fost suspendat după ce ar fi comparat vaccinul COVID cu Holocaustul

Postat la 12 ianuarie 2023 52 afişări

Un parlamentar a fost suspendat după ce ar fi comparat vaccinul COVID cu Holocaustul

Andrew Bridgen a distribuit un articol în care descrie lansarea vaccinului ca fiind cea mai mare crimă împotriva umanităţii de la Holocaust încoace.

Bridgen este în prezent suspendat din Camera Comunelor.

Andrew Bridgen a depăşit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces.

Parlamentarul conservator Andrew Bridgen a fost suspendat din Partidul Conservator după ce a „depăşit limita” în critica sa la adresa vaccinului COVID-19. Reprezentantul din North West Leicestershire a fost din ce în ce mai vocal în comentariile care au pus la îndoială vaccinul împotriva coronavirusului.

Miercuri, el a postat pe Twitter un articol despre vaccinuri, adăugând: „După cum mi-a spus un consultant cardiolog, aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanităţii de la Holocaust încoace”. Simon Hart a declarat: „Nu am avut nici un răspuns. Andrew Bridgen a depăşit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
holocaust,
parlamentar,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.