Un nou show de talente vocale va debuta primăvara aceasta in România

Postat la 27 februarie 2018 161 afişări

Încă o emisiune-concurs de talente vocale urmează să intre pe micile ecrane din România. Iată care este conceptul.

Un nou show de talente vocale va debuta primăvara aceasta in România

Antena 1 a achiziţionat licenţa formatului „Final Four – Cei patru”, un nou show de talente vocale, ce va debuta primăvara aceasta. Noul format va fi produs de Claudiu Oprea, care mai produce X Factor şi iUmor.

”Final Four – Cei patru” vor fi selectaţi de un juriu format din nume relevante ale industriei muzicale din România, astfel încât fiecare va merita cu prisosinţă unul dintre cele patru scaune, însă nu îşi vor permite să se instaleze foarte comod!

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”Final Four – Cei patru” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta. În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului, scrie okmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.