Focus: Nike dă o lovitură de imagine datorită Simonei Halep

Postat la 26 februarie 2018 319 afişări

Simona Halep a semnat un parteneriat important cu Nike, în urmă cu două săptămâni, iar gigantul american se felicită deja pentru alegerea făcută.

Focus: Nike dă o lovitură de imagine datorită Simonei Halep

Nike începe să câştige teren în tenisul feminin datorită Simonei Halep, sportivă pe care americanii au cooptat-o în familia lor în acest sezon! Românca a revenit pe primul loc WTA după ce a îmbrăcat hainele Nike, lucru pe care l-a mai reuşit doar Serena Williams în ultimii 5 ani. Compania din SUA nu a mai avut nicio sportivă în fotoliul de lider mondial în ultimele 10 luni, după ce Serena s-a retras temporar, fiind devansată de Angelique Kerber pe 15 mai 2017.

Simona Halep a făcut luni rocada cu daneza Caroline Wozniacki, ajutându-i pe cei de la Nike să le dea o lovitură rivalilor de la Adidas! Wozniacki este sponsorizată de firma la care Halep a renunţat din cauză că nu i-au fost acceptate noile pretenţii financiare. Nike i-a oferit Simonei un contract de două milioane de dolari, iar afacerea se dovedeşte a fi extrem de profitabilă pentru ambele părţi. După ce trei jucătoare Adidas s-au succedat la şefia WTA, Nike iese la rampă prin Simona Halep.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.