Un nou scandal loveşte imaginea Casei Regale din România

Autor: Clarice DINU Postat la 02 septembrie 2016 9504 afişări

Un nou scandal loveşte imaginea Casei Regale din România

Casa Regală din România este zdruncinată de un nou scandal. Obiectele personale aparţinând unui membru al familiei regale au fost scoase la licitaţie chiar în stradă: „Bunurile aflate în imobilul de la această adresă sunt în totalitate deţinute şi înregistrate legal de către Art Preservation Foundation din Liechtenstein. (...) Majoritatea bunurilor sunt proprietatea Art Preservation Foundation din Liechtenstein, iar restul sunt deţinute de un prieten bancher englez, a cărei soţie româncă a murit.

Executoarea a văzut şi a luat la cunoştinţă toate actele legale şi traduse în limba română, recunoscute de Uniunea Europeană. Cu toate acestea, dânsa continuă prin mijloace abuzive şi ilegale să înstrăineze bunurile".

Citeşte aici mai multe despre scandalul care a zguduit Casa Regală din România

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.