Un nou joc pentru Facebook: Empires&Allies

Autor: Roxana Cristea Postat la 01 iunie 2011 27 afişări

Celebrul producator de jocuri de pe Facebook, Zynga, vrea sa exploreze noi mecanisme de joc. Dupa un succes rasunator cu titluri precum Farmville sau Cityville, unde tipul de joc este foarte simplu, Zynga a lansat pe 1 iunie un nou titlu, unde mecanica de joc este mult mai complexa, numit Empires&Allies.

Acest joc de strategie si lupta, disponibil pe Facebook in 12 limbi straine, reia anumite faze de constructie din jocurile tip -ville. Insa aduce si lucruri noi, precum lupte de cucerire, similare celor din jocul Advance Wars, produs de Game Boy advance.

In cadrul unei conferinte care a avut loc la San Francisco, Amer Ajami, producatorul executiv al Zynga nu a vrut sa dea detalii cu privire la perioada in care a fost dezvoltat jocul. "Lucram de foarte mult timp la el", a precizat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
Empires&Allies,
Farmville,
jocuri
/actualitate/un-nou-joc-pentru-facebook-empires-allies-8303765
8303765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.