Un nou control MCV în România. Comisia începe verificările luni

Postat la 25 iunie 2018 37 afişări

Comisia Europeană derulează un nou control în cadrul Mecanismului de Cooperare şi de Verificare (MCV) ce va avea loc în România, ce va avea loc în perioada 25-27 iunie.

Un nou control MCV în România. Comisia începe verificările luni

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost desemnat să facă parte din Comisia MCV, care va pregăti materialul pe care îl va prezenta Comisiei Europene (CE).

"De la Ministerul Justiţiei am primit o scrisoare pentru a desemna o persoană de contact şi evident, de a formula o serie de considerente în perspectiva misiunii care urmează să vină de la Comisia Europeană pe partea de MCV, la sfârşitul lunii iunie. Domnul senator Robert Cazanciuc este desemnat din partea Senatului, având în vedere că dânsul conduce şi Comisia juridică", a declarat la finele lunii mai, în Parlament preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.