Un nou complex rezidenţial va fi finalizat până la finalul anului în România

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2017 252 afişări

Un nou complex rezidenţial va fi finalizat până la finalul anului în România

New Residence, proiect dezvoltat în România de fondul de investiţii British Romanian Investment Partnership (BRIP), va finaliza anul acesta cel de-al doilea complex rezidenţial, situat în cartierul Drumul Taberei. Acesta include peste 200 de locuinţe noi. În prezent, complexul de peste 10 milioane de euro este rezervat în proporţie de 30%.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, New Residence a introdus pe piaţa imobiliară din România un nou tip de locuinţe, cu un regim de înălţime scăzut P+2E+M, în stilul arhitectural britanic.

„Regenerarea urbană, precum şi dezvoltarea şi susţinerea comunităţii reprezintă elemente cheie pentru un complex rezidenţial, aspecte pe care noi le-am avut în vedere încă de la început, atât în cadrul proiectului New Residence din Măgurele, dar şi în cadrul noului complex din Drumul Taberei. Practic, suntem responsabili de crearea unui mediu nou, complet modern, unde viitorii locatari vor deveni o comunitate, aspecte care contribuie foarte mult la confortul şi creşterea nivelului de trai.”, declară Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Proiectul rezidenţial New Residence aflat în prezent în fază de construcţie în cartierul bucureştean Drumul Taberei va dispune de 216 locuinţe, garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.