Un nou cadou de la Primărie: Un teren gratuit pentru a se construi o nouă biserică în Bucureşti

Postat la 22 noiembrie 2017 129 afişări

Primăria Capitalei ar putea atribui, în mod gratuit, Protoieriei Sectorului 6 un teren din cartierul Militari pentru a fi construită o biserică, se arată într-un proiect publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), programat pentru şedinţa de miercuri.

Un nou cadou de la Primărie: Un teren gratuit pentru a se construi o nouă biserică în Bucureşti

La şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti urmează să se discute darea în folosinţă gratuită către Proroieria Sectorului 6 a unui teren cu o suprafaţă de 149 de metri pătraţi, de pe strada Cernişoara, pentru a se construi o biserică în cartierul Militari.

 

„Prin adrese, Arhiepiscopia Bucureştilor din Protoieria Sector 6 Capitală a solicitat transmiterea în folosinţă gratuită a unui teren în suprafaţă de 149 mp, în vederea construirii unei biserici, întrucât în cartierul Militari există un număr de aproximativ 48.000 de familii de confesiune creştin-ortodoxă arondate unui număr de şase unităţi de cult care sunt amplasate la o distanţă mare una de cealaltă. Terenul solicitat a intrat în proprietatea statului şi nu face obiectul legilor proprietăţii”, se arată în expunerea de motive a hotărârii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.