Takata Corporation, prezentă şi în România, a fost preluată de compania americană Key Safety Systems

Postat la 21 noiembrie 2017 259 afişări

Takata Corporation, companie japoneză specializată în producţia de componente auto, prezentă şi în România, a fost preluată de Key Safety Systems, firma americană care activează în domeniul sistemelor de siguranţă, valoarea tranzacţiei fiind de 1,58 miliarde dolari, potrivit unui comunicat.

Takata Corporation, prezentă şi în România, a fost preluată de compania americană Key Safety Systems

Contractul de achiziţie prevede că Key Safety Systems (KSS) va prelua toate activele Takata, cu excepţia unor operaţiuni legate de producţia şi vânzarea unor componente ale airbagurilor, potrivit comunicatului publicat marţi de companie.

Tranzacţia este aşteptată să se finalizeze în primul trimestru din 2018, după ce se va primi aprobare din partea autorităţilor din Japonia şi Statele Unite.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.