Un mare lanţ de restaurante oferă mese gratuite copiilor în perioada pandemiei de coronavirus

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2020 463 afişări

Un mare lanţ de restaurante oferă mese gratuite copiilor în perioada pandemiei de coronavirus

Lanţul de restaurante Burger King a anunţat că va începe să ofere două mese gratuite/ masa comandată de un adult în perioada pandemiei, începând de luni, potrivit unui purtător de cuvânt al Restaurant Brands International, compania care operează lanţul de restaurante în Statele Unite, într-un articol publicat pe site-ul usatoday.com

Oferta se aplică oricărui tip de cumpărătură făcută  prin intermediul aplicaţiei. Totuşi,  este valabilă doar în locaţiile participante din Statele Unite, în baza proviziilor existente.

Potrivit Bloomberg, Jose Cil, CEO-ul Restaurant Brands International, el şi alţi lideri din industrie ar fi avut o conferinţă cu preşedintele Donald Trump în care au discutat despre un ajutor federal pentru proprietarii de afaceri mici din industria americană a francizelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.