Un influencer provoacă haos la New York după ce a promis că va dărui PlayStation 5 gratis

Autor: Alexandru Stan Postat la 05 august 2023 17 afişări

Kai Cenat provoacă haos în Union Square cu un concurs de Twitch. Mulţimea s-a adunat în jurul orei 16:00 în parc şi a blocat traficul rutier şi pietonal. Cenat a fost acuzat de incitare la revoltă şi adunare ilegală.

Un influencer provoacă haos la New York după ce a promis că va dărui PlayStation 5 gratis

Un influencer de social media, Kai Cenat, a fost arestat vineri după ce a organizat un concurs de Twitch în Union Square, New York, care a atras mii de oameni şi a provocat violenţe şi aglomeraţie. Cenat, care are peste 4 milioane de urmăritori pe YouTube, peste 5 milioane pe Instagram şi 6,5 milioane pe Twitch, a promis că va oferi cadouri generoase, cum ar fi computere, Play Station 5, căşti şi carduri cadou, raportează CNN.

Mulţimea s-a adunat în jurul orei 15:00 în parc şi a blocat traficul rutier şi pietonal. Poliţia a intervenit cu o „reacţie de nivel 4”, cel mai înalt nivel de răspuns la dezastre.

Potrivit şefului poliţiei Jeffrey Maddrey, „indivizii din parc au început să comită acte de violenţă faţă de poliţie şi alţi trecători. Au fost oameni care se plimbau cu lopeţi, topoare şi alte unelte de la construcţii”, a spus el. „De asemenea, indivizii aprindeau artificii, le aruncau către poliţie, le aruncau unul către altul”.

Cenat a fost acuzat de incitare la revoltă şi adunare ilegală. Mai multe persoane au fost arestate şi mai mulţi poliţişti au fost răniţi. Imagini aeriene arată haosul creat în Union Square de concursul lui Cenat. Acesta a declarat pe Twitch că a vrut să facă un gest frumos pentru New York.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cenat,
influencer,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.