Un influencer polonez a vândut „dragoste digitală“ de un milion de zloţi

Autor: Bogdan Cojocaru Postat la 21 iulie 2021 221 afişări

Un influencer polonez a vândut „dragoste digitală“ de un milion de zloţi

Un influencer polonez a devenit prima persoană din lume care şi-a vândut „dragostea digitală“, scrie The First News. Marta Rentel, cunoscută în mediul online ca Marti Renti, a încasat aproape un milion de zloţi (218.000 euro) după ce un cumpărător misterios a cheltuit aceşti bani pentru emoţiile ei printr-un NFT (non-fungible token).

NFT-urile sunt noi instrumente de schimb pentru opere de artă, grafică, muzică digitale şi, de acum, emoţii. Cumpărătorul îşi asigură exclusivitatea pentru produsul digital cumpărat, însă autorul păstrează drepturile de copyright pentru a vinde produsul fizic. Renti, de 21de ani, spune că nu poate explica exact ce este un NFT. „Vreau să fiu o inovatoare şi să creez viitorul, aşa că am fost prima persoană din lume care a token-izat emoţii Digital înseamnă etern.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.