Un director de la Microsoft a primit 45 de milioane de dolari pentru a pleca la o altă companie

Postat la 05 iulie 2013 31 afişări

Producătorul de jocuri online Zynga i-a acordat noului director general, Don Mattrick, o primă de instalare de 5 milioane dolari şi acţiuni în valoare de 40 milioane dolari pentru a renunţa la poziţia deţinută anterior la Microsoft, unde supraveghea divizia de jocuri video pentru consola Xbox.

Un director de la Microsoft a primit 45 de milioane de dolari pentru a pleca la o altă companie

 Pachetul financiar al lui Mattrick mai include şi un salariu anual de 1 milion de dolari, precum şi un bonus garantat de 1 milion de dolari pentru anul în curs, potrivit unui document transmis bursei din SUA de Zynga, producătorul unor jocuri populare pe Facebook, precum Farmville, potrivit USA Today.

Compania a anunţat recent că Mattrick îl va înlocui pe cofondatorul Zynga Mark Pincus în postul de CEO, dar nu a dat informaţii despre pachetul salarial al acestuia.

Zynga contează pe Mattrick, 49 de ani, pentru a inversa trendul rezultatelor financiare negative care au cauzat un declin al acţiunilor companiei de 66% de la oferta publică iniţială de la sfârşitul anului 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-director-de-la-microsoft-a-primit-45-de-milioane-de-dolari-pentru-a-pleca-la-o-alta-companie-11092330
11092330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.