Un bloc din Arad a fost evacuat în urma unui incendiu. Zeci de persoane au primit îngrijiri din cauza fumului

Postat la 24 septembrie 2013 28 afişări

Un bloc din centrul municipiului Arad a fost evacuat, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament, iar peste 80 de locatari au ieşit în stradă din cauza fumului dens, zeci de persoane având nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum.

Un bloc din Arad a fost evacuat în urma unui incendiu. Zeci de persoane au primit îngrijiri din cauza fumului

 Incendiul s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc aflat în vecinătatea sediului Consiliului Judeţean Arad, iar fumul dens i-a alertat pe unii locatari, o parte ieşind din imobil şi sunând la 112.

Pompierii sosiţi la faţa locului au evacuat întregul bloc, iar peste 80 de persoane au ieşit în stradă, multe dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului după ce au inhalat fum. Acestea au primit oxigen de la medicii sosiţi cu mai multe ambulanţe şi de la pompieri.

Numeroase persoane, mai ales vârstnici şi bolnavi, au fost scoase pe braţe de către pompieri şi cu măşti de oxigen pe faţă. Alţi locatari au fost nevoiţi să-şi pună prosoape umede pe feţe pentru a putea respira până la părăsirea clădirii, în timp ce pompierii au spart ferestrele de la casa scării pentru evacuarea fumului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-bloc-din-arad-a-fost-evacuat-in-urma-unui-incendiu-zeci-de-persoane-au-primit-ingrijiri-din-cauza-fumului-11384920
11384920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.