Expoziţie de armament, începând de joi, la Romexpo

Postat la 23 septembrie 2013 73 afişări

A opta ediţie a expoziţiei de tehnică şi tehnologie pentru apărare "EXPOMIL 2013" începe, joi, la Romexpo, 70 de firme din România, Belgia, Canada, Franţa, Italia, SUA şi Marea Britanie urmând să expună cele mai moderne echipamente în domeniu.

Expoziţie de armament, începând de joi, la Romexpo

 "EXPOMIL 2013" se va desfăşura în perioada 26-29 septembrie, la ROMEXPO. Reunind un număr de 70 de firme din România, Belgia, Canada, Franţa, Italia, SUA şi Marea Britanie, care îşi vor expune tehnica pe o suprafaţă de 4.000 mp, EXPOMIL 2013 are ca scop principal promivarea industriei naţionale de apărare, dar şi continuarea dialogului cu instituţiile similare din celelalte ţări.

"EXPOMIL 2013" este organizată de Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Economiei, Ministerul Administraţiei si Internelor, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informaţii, Romexpo S.A., C.N. Romarm, precum şi asociaţiile patronale PATROMIL şi OPIAR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/expozitie-de-armament-incepand-de-joi-la-romexpo-11380538
11380538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.