Un bărbat care urma să fie concediat, a adus un CLOV la întâlnirea cu şefii săi. Ce l-a determinat să facă acest gest

Postat la 17 septembrie 2019 147 afişări

Un neozeelandez care a fost anunţat că va fi disponibilizat a venit la şedinţa la care urma să îi fie lichidat contractul de muncă însoţit de un clovn, care a avut rolul de a-l susţine emoţional, potrivit The Guardian.

Un bărbat care urma să fie concediat, a adus un CLOV la întâlnirea cu şefii săi. Ce l-a determinat să facă acest gest

Joshua Jack Thompson lucra de cinci luni la o firmă de publicitate din Auckland, FCB New Zealand, având rol de copywriter, când a primit un e-mail de la angajator: "Veşti rele. Avem o întâlnire pentru a discuta despre slujba ta".

Compania pierduse un client important şi a decis să facă disponibilizări.

Având perspectiva unui întruniri tensionate şi simţind nevoia de a avea suport emoţional, Thompson, care lucrează şi ca actor de comedie, a ales să angajeze ajutor profesionist. A plătit 200 de dolari şi a angajat un clovn.

Legislaţia din Noua Zeelandă le permite angajaţilor să aducă o persoană pentru sprijin emoţional, în cazul unor şedinţe disciplinare sau alte situaţii precum concedierea.

În timpul întâlnirii, clovnul, "Joe", a realizat animale din baloane, producând zgomote, astfel încât şefii lui Thompson i-au cerut de câteva ori să facă linişte.

Clovnul a mimat apoi plânsul, în timp ce îi erau înmânate actele de disponibilizare.

O fotografie realizată în timpul întrunirii, apărută în presa locală, îl arată pe Thompson stând pe scaun destul de relaxat pentru cineva care era concediat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intalnire,
concedieri,
sefi,
barbat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.