Un arhitect din Capitală, denunţător în dosarul în care este cercetat primarul din Vâlcea - surse

Postat la 26 aprilie 2013 24 afişări

Un arhitect din Bucureşti ar fi denunţător în dosarul în care primarul din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a fost reţinut pentru luare de mită după ce a fost prins în flagrant când primea 50.000 de lei de la administratorul unei firme căreia îi încredinţase un contract, afirmă surse judiciare.

 Conform surselor citate, în dosarul în care este vizat Emilian Frâncu ar exista o înregistrare ambientală între primar şi un arhitect din Capitală, denunţător în acest caz. În înregistrarea aflată la dosar, primarul îi îndică arhitectului locul în care să fie lăsaţi banii conveniţi, respectiv la secretariatul unei televiziuni locale care aparţine familiei edilului.

De altfel, joi dimineaţă a fost realizat flagrantul de către procuroii DNA la sediul televiziunii, cei 20.000 de euro fiind găsiţi în secretariat.

Contractul vizat în acest dosar, încheiat de Primăria Râmnicu Vâlcea, are o valoare de 200.000 de euro, pentru lucrări de amenajare a unor spaţii publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-arhitect-din-capitala-denuntator-in-dosarul-in-care-este-cercetat-primarul-din-valcea-surse-10803786
10803786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.