Un american îşi vinde întreaga colecţie de jocuri pe eBay cu jumătate de milion de dolari

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 februarie 2013 100 afişări

Christian Cerrilla, un american din California, şi-a pus o fabuloasă colecţie de jocuri video la vânzare pe eBay. Cere nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de dolari.

Colecţia cu pricina a fost adunată de-a lungul ultimilor 30 de ani, printre miile de jocuri regăsindu-se şi ediţii limitate, de colecţie, ale anumitor titluri.

"După o viaţă întreagă petrecută colecţonând jocuri, am decis să vând toată colecţia. Sunt prea multe şi nu mai am spaţiu unde să le ţin. Ca să nu mai zic că dacă as vrea să mă joc chiar şi numai jumătate dintre aceste jocuri, mi-ar trebui două-trei vieţi", scrie Cerrilla în descrierea de pe eBay.

În total, colecţia cuprinde 6.850 de jocuri, 330 de console dintre care 307 în cutia originală, 220 de controlere şi 185 de accesorii. Christian Cerrilla susţine că a făcut de-a lungul timpului peste 10.000 de fotografii colecţiei sale impresionante de jocuri, acestea putând fi văzute pe internet

(http://imageshack.us/user/videogamesmuseum)

Colecţionarul nu este dispus să vândă jocurile pe bucăţi, ci caută un singur cumpărător dispus să ia întreaga colecţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
colecţie de jocuri,
eBay,
dolari
/actualitate/un-american-isi-vinde-intreaga-colectie-de-jocuri-pe-ebay-cu-jumatate-de-milion-de-dolari-10551181
10551181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.