Un alt lider din ţară îi susţine pe membrii ALDE nominalizaţi pentru portofoliile vacante. Ce se întâmplă în fililalele ALDE

Postat la 12 septembrie 2019 25 afişări

Preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, anunţă că îi susţine pe membrii ALDE nominalizaţi pentru cele trei portofolii vacante. Liderii din Hunedoara şi Constanţa însă sunt supăraţi pe cei trei. „Educaţia se face la o vârstă potrivită, nu se face oricând”, spune preşedintele ALDE Constanţa.

Un alt lider din ţară îi susţine pe membrii ALDE nominalizaţi pentru portofoliile vacante. Ce se întâmplă în fililalele ALDE

Preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că, de principiu, nu este de acord ca membrii ALDE nominalizaţi pentru portofoliile vacante să fie excluşi din partid, „pentru că au fost deciziile pe care le-au luat ei, în concordanţă cu ce stabiliseră şi ce promiseseră electoratului lor”.

Potrivit liderului ALDE din Gorj, deciziile luate, în ultima perioadă, de către partid, au fost luate de către un grup destul de restrâns: „Nu mă refer neapărat la retragere, că nu asta este marea problemă a oamenilor din ALDE, marea problemă este ce au făcut cu Pro România fără să consulte liderii locali, preşedinţii de organizaţii. Pe mine nu m-au întrebat şi eu oricum am fost cred că primul care a vorbit public că trebuie să ieşim de la guvernare, dar nu se face aşa. Adică şi-au bătut joc de cariera lor, de ce vorbiseră cu oamenii. La nivelul conducerii nu mai există o echipă care să ţină legătura cu teritoriul. Sunt ei şi atât. Atunci ar trebui şi ceilalţi lideri locali să-şi facă fiecare pentru el, să-şi asigure viitorul în politică, sunt unii dintre ei care doar asta fac şi asta au făcut dintotdeauna, oamenii nu au altceva şi poate pentru orgoliile sau nu ştiu ce fel de înţelegeri între nişte lideri să arunce pe ceilalţi la coşul de gunoi”.

Ion Iordache spune că susţine cele trei nominalizări, chiar dacă nu îi cunoaşte personal pe cei trei: „Nu am vorbit niciodată cu dumnealor, pe domnul Cupă îl cunosc destul de bine şi cu siguranţă, mai ales că este apropiat de zona noastră, a fost şi parlamentar de Gorj, este acum preşedinte la Dolj, ne-am înţeles dintotdeauna destul de bine, ar fi potrivit. Are şi o experienţă, un CV în spate, a fost ani de zile director la Finanţe la Gorj. Nu ai ce să spui. Îi susţin".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nominalizari,
membri,
portofolii,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.