Un actor care a jucat în filmul "Căpitanul Phillips", condamnat la închisoare pentru agresiune

Autor: Florin Badescu Postat la 21 noiembrie 2014 46 afişări

Un actor care a jucat alături de Tom Hanks în filmul "Căpitanul Phillips", în care a interpretat rolul unui pirat somalez, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru o agresiune extrem de gravă comisă asupra unui bărbat, care a suferit vătămări cerebrale.

Mohammed Abdi, care a interpretat un rol minor în filmul din 2013, l-a lovit pe acel bărbat în zona capului, provocându-i fracturi la nivelul pomeţilor. Bărbatul a fost imobilizat, legat şi aruncat apoi într-un autovehicul de către agresor, cu ajutorul a doi complici, relatează dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 27 de ani a fost condamnat de un judecător de la Crown Court din Manchester la doi ani şi jumătate de închisoare. Atacul a fost comis pe 2 martie, la ora locală 06.00, în faţa unui restaurant de tip fast-food.

Rămasă inconştientă, victima, cu care Mohammed Abdi a fost anterior implicat într-un scandal de fraudă, a suferit o hemoragie cerebrală.

Complicii lui, Mohammed Omar Ali, în vârstă de 33 de ani, şi Hamid Hassan, în vârstă de 27 de ani, şi-au recunoscut vinovăţia şi au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare.

În luna august, acelaşi actor a fost implicat într-o altă agresiune, când, folosind cioburi de sticlă, i-a provocat mai multe tăieturi unui bărbat în zona braţelor, într-o brutărie.

Complicii lui Abdi din cea de-a doua agresiune, Ismail Warsama, în vârstă de 30 de ani, şi Abdi Arteh, au fost condamnaţi la câte 12 luni de închisoare cu suspendare.

Filmul "Căpitanul Phillips/ Captain Phillips", regizat de Paul Greegrass şi cu Tom Hanks în rolul principal, a fost nominalizat la şase premii Oscar în 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACTOR,
CĂPITANUL PHILLIPS,
AGRESIUNE
/actualitate/un-actor-care-a-jucat-in-filmul-capitanul-phillips-condamnat-la-inchisoare-pentru-agresiune-13615536
13615536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.