Umbrărescu va construi un tronson de nici 10 km din Autostrada Transilvania. Cât va încasa omul de afaceri?

Postat la 26 octombrie 2012 38 afişări

Asocierea firmelor Spedition UMB-Tehnostrade, deţinute de Dorinel Umbrărescu, a câştigat licitaţia pentru construirea unui tronson de 8,7 kilometri între Gilău şi Mihăieşti al Autostrăzii Transilvania, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CANDNR).

Astfel, proiectarea şi construcţia Autostrăzii Transilvania, sector 3A, Cluj Vest (Gilău) - Mihăieşti, tronsonul 3A1, cu o lungime de 8,7 kilometri, vor fi executate de asocierea Spedition UMB- Tehnostrade. Valoarea ofertei câştigătoare este de 258,2 milioane de lei, fără TVA (57 milioane de euro), iar durata contractului este de 6 ani, din care 6 luni perioada de proiectare, un an şi jumătate execuţia şi 4 ani de perioada de garanţie. Contractul va fi semnat după finalizarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/umbrarescu-va-construi-un-tronson-de-nici-10-km-din-autostrada-transilvania-cat-va-incasa-omul-de-afaceri-10258909
10258909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.