Umbrarescu a castigat un contract de 130 mil. euro, primul din programul celor 10.000 km

Postat la 03 august 2011 30 afişări

Ministerul Dezvoltarii a atribuit asocierii Tehnostrade - Spedition UMB, companii controlate de Dorinel Umbrarescu, primul contract de lucrari prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii, care vizeaza reabilitarea de drumuri din Suceava si Botosani, pentru 551,9 milioane lei fara TVA (130 mil. euro).

In urma lansarii licitatiilor publice pentru atribuirea lucrarilor in cadrul proiectului prioritar "10.000 km de drumuri judetene si de interes local", din cadrul PNDI, au fost depuse oferte pentru obiectivele de investitii din judetele Neamt, Iasi, Braila, Galati, Covasna, Brasov, Bihor, Arad, Bacau, Vaslui, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi, Olt, Arges, Dolj, Gorj, Satu Mare, Salaj, Suceava, Botosani, Hunedoara, Timis, Valcea, Sibiu, Dambovita, Teleorman, Prahova, Giurgiu si Ilfov, se arata intr-un comunicat al ministerului. Pana in prezent au fost deschise ofertele pentru pachetele Neamt-Iasi, Braila-Galati, Brasov-Covasna, Ialomita-Calarasi, Prahova-Giurgiu-Ilfov, termenul pentru deschiderea tuturor ofertelor fiind 10 august. "Pentru obiectivele de investitii din judetele Tulcea, Constanta, Caras-Severin, Mehedinti, Cluj, Alba, Mures, Harghita, Bistrita Nasaud si Maramures procedura de achizitie publica a lucrarilor de proiectare si executie va fi relansata", se precizeaza in comunicat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/umbrarescu-a-castigat-un-contract-de-130-mil-euro-primul-din-programul-celor-10-000-km-8563297
8563297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.