Ultimele detalii în cazul extrădării lui Radu Mazăre. Fostul primar se află în custodia Poliţiei Române/ Când va sosi în ţară

Postat la 20 mai 2019 55 afişări

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, urmează fie adus, luni, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre, potrivit Poliţiei Române.

Ultimele detalii în cazul extrădării lui Radu Mazăre. Fostul primar se află în custodia Poliţiei Române/ Când va sosi în ţară

UPDATE ORA 10.10: Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor general Ioan Buda, a anunţat, luni dimineaţă, că nu au fost dificultăţi în preluarea fostului primar al Constanţei Radu Mazăre în custodia Poliţiei Române.

„Extrădatul este în custodia Poliţiei, astăzi va ajunge în România, sunt proceduri de extrădare, este o activitatea normală a Poliţiei de extrădare. Nu a fost nicio problemă de evadat. A fost preluat de Poliţie, este în custodia Poliţiei Române. În momentul acesta, este în custodia Poliţiei Române. Nu au fost dificultăţi”, a declarat Ioan Buda, luni, la Ministerul Afacerilor Interne.

UPDATE ORA 10.00: Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, i-a criticat, luni, la instanţa supremă, acolo unde are proces, pe cei care se bucură în aceste momente că Radu Mazăre este adus în ţară pentru a fi încercareta, precizând că le doreşte să aibă parte de aceeaşi dreptate pe care a avut-o şi fostul edil.

„Nu am vorbit cu el (Radu Mazăre -n.r.). Un singur lucru vreau să spun. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor şi libertăţilor omului îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roşii a lui Mao din perioada marii revoluţii culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu", a declarat Alexandru Mazăre, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
radu mazare,
politia romana,
extradare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.