ULTIMA ORĂ! Rusia ia măsuri dure împotriva României. Anunţul oficial al autorităţilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 mai 2022 9686 afişări

ULTIMA ORĂ! Rusia ia măsuri dure împotriva României. Anunţul oficial al autorităţilor

Federaţia Rusă a declarat ca personae non gratae 10 persoane care activează în cadrul Ambasadei României la Moscova, aceasta fiind o reacţie acţiunea similară a României din la 5 aprilie 2022, informează MAE.

Ministerul Afacerilor Externe informează că Federaţia Rusă a declarat ca personae non gratae 10 persoane care activează în cadrul Ambasadei României la Moscova, aceasta fiind o reacţie la declararea personae non gratae de către România, la 5 aprilie 2022, a 10 persoane care activau în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

MAE reaminteşte că decizia autorităţilor române a avut la bază activităţile şi acţiunile celor 10 persoane, care au contravenit prevederilor Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice din 1961

„MAE reiterează condamnarea fermă a agresiunii ilegale, nejustificate şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei şi a crimelor de război şi a altor crime internaţionale comise în această ţară de către forţele ruse”, se arată în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
diplomaţi,
personae non gratae

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.