Ultima dorinţă a lui Steve Jobs

Postat la 21 octombrie 2011 199 afişări

Steve Jobs şi-a manifestat regretul în ultima parte a vieţii sale pentru că a amânat timp de nouă luni operaţia pentru cancerul de pancreas, optând în schimb pentru tratamente experimentale cu medicină alternativă, reiese din ultima biografie a fostuui executiv de la Apple, care va ieşi luni pe piaţă, scrie Financial Times.

Primele informaţii care s-au scurs din mult-aşteptata carte relevă aversiunea lui Jobs faţă de intrarea Google pe piaţa sistemelor de operare pentru dispozitive mobile, el declarând la un moment dat că va cheltui "tot ce are Apple" pentru a opri ceea ce el vedea ca un furt de idei. "Voi distruge Android pentru că e un produs furat. Sunt gata să pornesc un război termonuclear în privinţa asta", ar fi susţinut Jobs, conform biografiei citate de Associated Press. Informaţia publicată de agenţia de presă nu merge mai departe însă să explice de ce Apple a acţionat în judecată doar producătorii de telefoane care foloseau Android şi nu a chemat la tribunal şi pe Google.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
efecte,
dorinta
/actualitate/ultima-dorinta-a-lui-steve-jobs-8889854
8889854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.