LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ultima apariţie a lui Michael Schumacher la emisiunea lui Jeremy Clarkson - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 ianuarie 2014 338 afişări

În primul episod al sezonului 13, difuzat acum cinci ani, multiplul campion de Formula 1 a fost invitatul celor de la Top Gear.

Ultima apariţie a lui Michael Schumacher la emisiunea lui Jeremy Clarkson - VIDEO

Michael Schumacher a apărut în platou îmbrăcat ca Stig, misteriosul personaj care testează maşini pentru emisiunea celor de la BBC. Jeremy Clarkson a anunţat că Stig îşi va da jos pentru prima oară casca, iar în momentul următor publicul şi-a dat seamă că tot momentul fusese o glumă.

Episodul din 2009 este singurul care l-a avut ca invitat pe Schumacher. Top Gear este o emisiune produsă în Marea Britanie, avându-i ca prezentatori pe Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond. Difuzată pentru prima oară în anul 1977, emisiunea şi-a schimbat formatul în 2002, devenind ulterior cel mai urmărit show documentar din lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultima-aparitie-a-lui-michael-schumacher-la-emisiunea-lui-jeremy-clarkson-video-11992927
11992927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.