Facebook, venituri mai mari din reclamele afişate pe smartphone-uri şi tablete

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 ianuarie 2014 50 afişări

Pentru ultimul trimestru din 2013, Facebook a raportat că 53% din veniturile generate de publicitate provin din mediul mobil, respectiv tablete sau smartphone-uri.

Facebook, venituri mai mari din reclamele afişate pe smartphone-uri şi tablete

Facebook a avut venituri totale de 2,6 miliarde dolari în trimestrul patru din 2013, în creştere faţă de perioada similară a anului 2012 când a raportat venituri de 1,6 miliarde dolari. Veniturile generate de publicitate au crescut cu 76% faţă de anul precedent, relatează Nyt.com.

Numărul spaţiilor publicitare vândute a scăzut cu 8%, însă preţul pentru fiecare spaţiu a fost aproape dublu, astfel încât reprezentanţii companiei s-au arătat încântaţi de rezultatele financiare obţinute.

Facebook continuă să îşi mărească baza de utilizatori, având peste 1,2 miliarde de membri care accesează reţeaua de socializare cel puţin o dată pe lună.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-venituri-mai-mari-din-reclamele-afisate-pe-smartphone-uri-si-tablete-11992134
11992134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.