Revolta din Ucraina, transmisă în direct pe Internet

Postat la 29 ianuarie 2014 63 afişări

Revolta din Ucraina este filmată cu telefoane smartphone şi transmisă în direct pe Internet, unde, chiar dacă imaginea este uneori neclară, se poate vedea cum "zboară" coctail-urile Molotov asupra clădirilor oficiale, sau cum intervin forţele de ordine împotriva manifestanţilor.

Revolta din Ucraina, transmisă în direct pe Internet

 Posturile de televiziune pe Internet s-au înmulţit de la începutul protestelor, iar toate oferă programe în direct susţinute de prezentatori purtând căşti cu microfon care transmit din studiouri improvizate.

Toate aceste posturi de televiziune transmit în special imagini de la manifestaţii, cum a procedat în 2004 postul de opoziţie Kanal 5, primul care a transmis imagini de la "revoluţia portocalie", în urma căreia au ajuns la putere prooccidentalii.

Ironia face ca postul Kanal 5 să fie în continuare foarte activ, însă preia programele postate online de aceste posturi, cum ar fi Espreso TV.

Conţinutul programelor transmise de aceste posturi de televiziune online a urmat evoluţiile din Ucraina. Dacă în urmă cu două luni puteau fi văzute imagini cu mulţimea adunată în Piaţa Independenţei într-o atmosferă paşnică, programele sunt acum difuzate într-un ritm alert şi prezintă imagini de la intervenţia forţelor speciale ucraiene împotriva baricadelor ridicate de protestatari sau de la preluarea controlului asupra instituţiilor oficiale, ministerelor de la Kiev şi administraţiilor regionale din alte oraşe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revolta-din-ucraina-transmisa-in-direct-pe-internet-11987017
11987017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.