Şef STS Cluj: Am ştiut unde a picat avionul "aproape exact la ora 21.00", din informaţii ROMATSA

Postat la 29 ianuarie 2014 74 afişări

Şeful STS Cluj, Ioan Rus, a declarat, miercuri, că a ştiut locul unde s-a prăbuşit avionul în Munţii Apuseni "aproape exact la ora 21.00", în baza unor informaţii primite de la ROMATSA, "datorită unui avion care zbura de la Cluj spre Bucureşti şi care a trecut pe deasupra locului accidentului".

Şef STS Cluj: Am ştiut unde a picat avionul "aproape exact la ora 21.00", din informaţii ROMATSA

 Întrebat, miercuri, de jurnalişti, la finalul unei şedinţe de bilanţ a ISU Cluj, la ce oră a ştiut exact unde s-a prăbuşit avionul în Munţii Apuseni, Ioan Rus a spus că el, personal, a ştiut "aproape exact la ora 21.00".

"Eu, personal, am ştiut aproape exact la cât a picat avionul la ora 21.00, pe baza unor informaţii primite de la ROMATSA, datorită unui avion care zbura de la Cluj spre Bucureşti deasupra locului incidentului", a spus Rus.

Întrebat dacă a făcut tot ceea ce trebuia în seara accidentului aviatic, şeful STS Cluj a spus că, din punctul de vedere al instituţiei pe care o reprezintă, "într-un sistem de urgenţă nu se poate acţiona decât în baza unor proceduri foarte stricte".

"Procedurile au fost respectate de la A la Z, fără niciun fel de problemă", a precizat Rus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sef-sts-cluj-am-stiut-unde-a-picat-avionul-aproape-exact-la-ora-21-00-din-informatii-romatsa-11986700
11986700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.