UE salută propunerile privind Brexit, însă avertizează că încă există probleme

Postat la 03 octombrie 2019 50 afişări

Uniunea Europeană a salutat miercuri propunerile făcute de premierul britanic Boris Johnson cu privire la Brexit, însă a avertizat că încă există probleme care vor trebui rezolvate înainte de a ajunge la un acord, relatează site-ul agenţiei Reuters.

UE salută propunerile privind Brexit, însă avertizează că încă există probleme

Premierul Boris Johnson a formulat miercuri propuneri propuneri generale privind frontiera dintre provincia britanică Irlanda de Nord şi Irlanda, pledând pentru o perioadă de tranziţie limitată şi anunţând că aşteaptă compromisuri din partea Uniunii Europene.

"Preşedintele Juncker a salutat determinarea premierului Johnson de a avansa în discuţii înainte de Consiliul European din octombrie şi de a progresa în favoarea unui acord", se arată într-un comunicat al Comisiei Europene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.