Udrea propune organizarea Convenţiei Naţionale a PDL cu 10.000 de delegaţi. Blaga: Nu există sală în Bucureşti pentru atâtea persoane

Postat la 22 februarie 2013 15 afişări

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri, înainte de Colegiul Director, că propune organizarea unei Convenţii a partidului cu 10.000 de delegaţi, astfel încât să voteze toţi aleşii locali ai PDL, arătând că s-a gândit la sala mare a Romexpo pentru această reuniune.

"Prima propunere pe care o am pentru Colegiul Director legat de organizarea Convenţiei Naţionale este ca la această Convenţie să voteze toţi aleşii locali, oamenii care au cele mai multe voturi, cea mai mare credibilitate, care au în spate susţinerea electoratului, ei sunt cei care ar trebui să aleagă destinul PDL de la această Convenţie Naţională pe mai departe. (...) 10.000 de delegaţi, aceasta este practic propunerea", a precizat Elena Udrea.

Ea a spus că propunerea ei este să se organizeze "o Convenţie cum nu a mai fost organizată până acum" şi că s-a gândit ca aceasta să aibă loc la sala mare a Romexpo.

"Noi ne-am gândit la sala mare a Romexpo, este o propunere pe care o vom discuta şi vom vedea şi ce argumente are Vasile Blaga", a spus Udrea, la întrebarea potrivit căreia Vasile Blaga a afirmat că nu există o asemenea sală în care să aibă loc 10.000 de delegaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
Blaga,
PDL,
delegaţi
/actualitate/udrea-propune-organizarea-conventiei-nationale-a-pdl-cu-10-000-de-delegati-blaga-nu-exista-sala-in-bucuresti-pentru-atatea-persoane-10587962
10587962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.