Udrea: Promisiunea Guvernului de a-i sprijini pe cei care au rate la bănci este discriminatorie

Postat la 05 februarie 2014 33 afişări

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că promisiunea Guvernului de a-i sprijini pe cei care au rate la bănci este "discriminatorie" şi a arătat că guvernanţii "au trecut de la pomana electorală cu sacoşa, cu ligheanul" la "pomana electorală direct de la Guvern".

Udrea: Promisiunea Guvernului de a-i sprijini pe cei care au rate la bănci este discriminatorie

 "Guvernul face pomeni electorale pe banii noştri. Iar dacă dumneavoastră veţi primi direct pomana electorală de la USL, în campania pentru europarlamentare sau pentru prezidenţiale, să ştiţi că plătiţi pomenile electorale pe care Guvernul Ponta le face în an electoral. Au trecut de la pomană electorală cu sacoşa, nu mai merg cu ligheanul, ori cu găleata în mediul rural pentru a câştiga voturi, pentru că au descoperit o metodă mult mai subtilă: pomana electorală direct de la Guvern", a precizat Udrea într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că, în acest moment, în Guvernul Ponta există o competiţie între miniştri pentru a identifica mai multe modalităţi de a păcăli electoratul în scopul de a obţine voturi pentru europarlamentare sau pentru prezidenţiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-promisiunea-guvernului-de-a-i-sprijini-pe-cei-care-au-rate-la-banci-este-discriminatorie-12027120
12027120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.