UDMR nu va semna o moţiune de cenzură iniţiată de PDL după asumarea răspunderii pe descentralizare

Postat la 19 noiembrie 2013 38 afişări

UDMR nu va semna o eventuală moţiune de cenzură iniţiată de PDL după asumarea răspunderii Guvernului pe Legea descentralizării, a declarat, marţi, liderul Uniunii, Kelemen Hunor, care cataloghează drept "politicianist" demersul democrat-liberalilor.

UDMR nu va semna o moţiune de cenzură iniţiată de PDL după asumarea răspunderii pe descentralizare

 "Nu vom semna o moţiune de cenzură, şi fără semnătura noastră nu se poate depune o moţiune de cenzură în acest moment, în Parlamentul României. Nu semnăm o moţiune de cenzură, pentru că argumentele cu care PDL a atacat şi atacă acest proiect de descentralizare sunt argumente politicianiste. Când eram împreună la guvernare, atunci erau pentru descentralizare şi am făcut câţiva paşi mici. Acum, sigur, dacă vine USL şi eşti în opoziţie, este la modă sau aproape că este logic să spui nu", a declarat Kelemen Hunor la RFI.

El a adăugat că argumentele pe care le-a auzit până nu conving UDMR în niciun fel.

"Eu nu pot să spun din cauză că sunt în opoziţie că nu sunt de acord cu ceea ce am spus 20 de ani la rând, principiul subsidiarităţii, descentralizarea. Deci, nu vom semna această moţiune de cenzură şi, în plus, o moţiune de cenzură trebuie depusă atunci când ai şansa de a da jos Guvernul. În acest moment, această şansă nu există", a susţinut liderul UDMR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udmr-nu-va-semna-o-motiune-de-cenzura-initiata-de-pdl-dupa-asumarea-raspunderii-pe-descentralizare-11706033
11706033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.