TVR interzice Dolce să mai difuzeze meciurile din Campionatul European de Fotbal

Postat la 15 iunie 2012 46 afişări

Preşedintele interimar al TVR, Radu Călin Cristea, anunţă că televiziunea publică interzice Dolce să mai difuzeze meciurile din Campionatul European de Fotbal din cauza nerespectării acordului cadru privind sublicenţierea drepturilor de difuzare. "Vă aducem aminte că termenele de plată au fost depăşite", a spus Călin Cristea.

cesta a precizat că prima rată de 500.000 de euro a fost plătită cu o întârziere de 17 zile, iar cea de-a doua, de 550.000 de euro, nu a fost plătită. Prin urmare, şeful TVR a anunţat că va interzice Dolce TV să mai transmită meciurile de la Euro 2012, contractul fiind reziliat. "În momentul în care vor dori să transmită în continuare meciurile, va deveni un litigiu, care va fi rezolvat pe cale juridică", a spus preşedintele interimar al TVR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TVR,
Dolce,
Campionatul European de Fotbal
/actualitate/tvr-interzice-dolce-sa-mai-difuzeze-meciurile-din-campionatul-european-de-fotbal-9750754
9750754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.