Turneul WTA de la Bucureşti se va ţine şi în 2019

Postat la 31 octombrie 2018 52 afişări

WTA a publicat, miercuri, calendarul competiţional pentru 2019. Vestea bună pentru fanii tenisului românesc este că în lista de opriri publicată pe site-ul oficial al asociaţiei jucătoarelor profesioniste apare şi Bucureştiul, în perioada 15-21 iulie.

Turneul WTA de la Bucureşti se va ţine şi în 2019

Conform înţelegerii iniţiale dintre Federaţia Română de Tenis şi Jeno Marky, deţinătorul licenţei, valabile pentru cinci ani, ediţia 2018 a turneului de la Bucureşti ar fi urmat să fie ultima. Omul de afaceri din Ungaria a transferat turneul de la Budapesta, după ce complexul pe care se juca întrecerea din ţara vecină a fost inundat, iar cu ocazia ediţiei de anul trecut declara că este nevoie de o garanţie pentru ca întrecerea să se poată disputa în continuare în capitala României. Marky nu şi-a ascuns dezamăgirea legată de faptul că, la ultimele trei ediţii, turneul s-a jucat pe un teren central improvizat în complexul de la Arenele BNR, cu o capacitate net redusă faţă de Centralul închis din cauza lipselor avizelor ISU.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
turneu,
wta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.