Turcii de la Kastamonu iau cu asalt regiunea după ce au finalizat o investiţie de 150 mil. euro la Reghin

Postat la 11 iulie 2012 38 afişări

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai im­portanţi jucători din domeniul prelu­crării lemnului din Turcia, va finaliza în această lună o investiţie în valoare de 150 mil. euro într-o nouă unitate de producţie.

"Ne dorim ca investiţia, demarată în anul 2010, să poziţioneze Kastamonu printre cele mai importante companii producătoare de PAL (plăci aglomerate folosite în industria mobilei şi a construcţiilor - n.red.) brut şi melaminat din regiune. Odată implementată această tehnologie, în funcţie de tendinţele pieţei, este posibil să includem în portofoliul nostru de produse şi plăcile de tip MDF (placaj cu densitate medie - n.red.)", a de­cla­rat pentru ZF Transilvania Esat Özoguz, director general al Kastamonu România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Turci,
Kastamonu,
investiţie,
Reghin
/actualitate/turcii-de-la-kastamonu-iau-cu-asalt-regiunea-dupa-ce-au-finalizat-o-investitie-de-150-mil-euro-la-reghin-9846483
9846483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.