Tudose, despre Ioana Mihăilă: Discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduţ-Omul-Legenda

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 aprilie 2021 110 afişări

Propunerea USR PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie, afirmă vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, care spune despre Ioana Mihăilă că este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduţ-Omul-Legenda”.

Tudose, despre Ioana Mihăilă: Discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduţ-Omul-Legenda

„Guvernul <competenţilor> asimptomatici. Au pierit ieri 237 de români, record absolut de la începutul pandemiei. Dar România nu are încă ministru la Sănătate! Iar propunerea UsrPlus pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie şi forţa politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea... Şi foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduţ-Omul-Legenda”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El face apel pentru constituirea unei comisii pentru anchetarea gestionării pandemiei.

„De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în braţe cu ministerul vital pentru ţară, dar pe care e evident că nu-l poate administra? De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătăţii? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD. În Franţa, de exemplu, o comisie similară a prezentat în decembrie un prim raport, după şase luni de activitate. În Belgia şi în alte democraţii funcţionale din UE, au fost create, de asemenea, astfel de comisii de anchetă. Sau coronadictatura <competenţei> asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?! Între timp, mor români... De care guvernanţii îşi bat joc şi după moarte, prin haosul - intenţionat şi manipulator? - al raportării deceselor de Covid. Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă şi sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viaţa reală şi joaca acestor neisprăviţi de-a politica”, conchide social-democratul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
voiculescu,
mihăilă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.