Tudorel Toader, mesaj special pentru Dragnea: Ministerul nu a blocat şi nici nu a întârziat avizarea actelor normative

Autor: Dora Vulcan Postat la 21 aprilie 2019 356 afişări

Ministrul demisionar al Justiţiei Tudorel Toader a scris sâmbătă, pe pagina sa de socializare, că ministerul condus de el nu a întârziat şi nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative.

Tudorel Toader a făcut o postare sâmbătă, pe pagina sa de socializare, în care a dat asigurări că ministerul condus de el ”nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative”. El le-a mulţumit tuturor colegilor săi din minister ”care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5, maxim 3 zile” şi i-a felicitat pentru că, ”în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publica şi situaţia statistică. PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TUDOREL TOADER,
LIVIU DRAGNEA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.